Hoppa till innehåll

SÅPBUBBELMASKIN

Kraftfull bubbelmaskin

Såpbubbelmaskin är ett uppskattat inslag på allt ifrån barnkalas, bröllop och skoldiscot. Otroligt vad många barn som kan underhållas en längre stund på ett bröllop med endast en bubbelmaskin, och när dem har jagat klart alla bubblorna, så är dem något mer uttröttade och lite lugnare ett tag framöver.

Kraftfull bubbelmaskin

KÖP BUBBELMASKIN

Vill du köpa bubbelmaskin, så ska du köpa via PK som har bäst utbud!

POPULÄRA BUBBELMASKINER

SMIDIG BATTERIDRIVEN BUBBELMASKIN

BATTERIDRIVEN BUBBELMASKIN

Billig, smidig & batteridriven bubbelmaskin - 399 kr

LÄS OM BUBBELMASKINEN HÄR
BUBBELGEVÄR TILL KALASET

BUBBELGEVÄR TILL BARNKALASET

Perfekt såpbubbelgevär till ett barnkalas - 149 kr

LÄS OM BUBBELMASKINEN HÄR
Kraftfull bubbelmaskin

KRAFTFULL BUBBELMASKIN

Kraftfull bubbelmaskin till skoldiscot m.m. 1 795 kr

LÄS OM BUBBELMASKINEN HÄR
BUBBEL & RÖKMASKIN I ETT

BUBBEL & RÖKMASKIN I ETT

Allt i ett lösning med rökmaskin & bubbel - 2 995kr

LÄS OM BUBBELMASKINEN HÄR

KÖP BUBBELMASKIN

Vill du köpa bubbelmaskin, så ska du köpa via PK som har bäst utbud!

Svar på vanliga frågor om bubbel-maskiner

Välkommen till Discolampa.se, din trofasta guide i discolampornas färgsprakande värld. Vi är experter på allt från movings heads till den fantastiska såpbubbelmaskinen – en festfavorit som definitivt gör succé vid alla tillfällen, från barnkalaset till studentfesten, och till och med på bröllopet.

Låt oss dyka ner i såpbubblornas förtrollande värld!

Vad är en såpbubbelmaskin?

En såpbubbelmaskin är en maskin som skapar och släpper ut såpbubblor i luften. Den kan användas både inomhus och utomhus och är populär vid evenemang som fester och barnkalas.

Varför kallas dem för bubbelmaskin?

De kallas för bubbelmaskin för att de producerar såpbubblor, helt enkelt. Namnet är lätt att komma ihåg och beskriver maskinens funktion på ett tydligt sätt.

Är det farligt att andas in bubblorna från en såpbubbelmaskin?

Nej, det är inte farligt att andas in bubblor från en såpbubbelmaskin. Bubblorna innehåller vanligtvis vatten och en mild såplösning, som är ofarliga i små mängder.

Vad innehåller bubblorna från en bubbelmaskin?

Bubblorna från en bubbelmaskin innehåller huvudsakligen vatten och en mild såplösning. När lösningen blåses ut genom maskinens munstycke, skapas bubblorna.

Kan man göra så att bubblorna lyser mer?

Ja, det går att göra så att bubblorna lyser mer. Detta kan uppnås genom att placera maskinen nära ljuskällor, till exempel discolampor, vilket får ljuset att reflekteras i bubblorna och skapa en glittrande effekt.

Vad kostar dem?

Priset på bubbelmaskiner varierar beroende på storlek, kapacitet och tillverkare. Du kan hitta bubbelmaskiner från några hundralappar till flera tusen kronor.

Varför bör man använda bubbelmaskin till ljuseffekter?

En bubbelmaskin kan förbättra ljuseffekter vid ett disco eller en fest. När bubblorna fångar ljuset från discolamporna skapas en glittrande effekt som kan lägga till ett extra magiskt element till din fest.

Behöver man tillstånd för att använda bubbelmaskin inomhus?

Nej, det krävs inget specifikt tillstånd för att använda en bubbelmaskin inomhus.

Hur stark bubbelmaskin bör man köpa för ett skoldisco?

För ett skoldisco skulle vi rekommendera en bubbelmaskin med hög kapacitet. Du vill ha en maskin som kan producera en konstant ström av bubblor för att hålla energin på topp.

Vart kan man köpa bubbelvätska?

Bubbelvätska kan köpas online via butiker så som Partykungen.se eller till och med blandas ihop av dig själv.

Vad är skillnaden mellan en vanlig rökmaskin, och en bubbelmaskin?

En rökmaskin producerar en rökig effekt medan en bubbelmaskin skapar bubblor. Båda kan bidra till atmosfären vid ett disco eller en fest, men de ger olika visuella effekter.

Kan brandalarm gå igång av en bubbelmaskin?

Nej, en bubbelmaskin utlöser inte brandalarm eftersom den inte producerar rök eller värme.

Därför bör du köpa en bubbelmaskin med fjärrkontroll!

Att köpa en bubbelmaskin med fjärrkontroll ger dig full kontroll över när och hur mycket bubblor maskinen ska producera. Det kan vara särskilt användbart vid större evenemang eller om maskinen är placerad på en svåråtkomlig plats.

Kan bubbelmaskiner styras med DMX bord (controller)?

Ja, vissa bubbelmaskiner kan styras med DMX-bord, vilket gör att du kan skapa en ännu mer dynamisk och anpassad ljusshow.

Hur lång tid tar det innan man kan använda en bubbelmaskin?

En bubbelmaskin kan användas omedelbart när den är påslagen. Fyll den bara med bubbelvätska, sätt i strömmen, och du är redo att gå.

Blir en bubbelmaskin väldigt varm?

En bubbelmaskin kan bli varm vid användning, men inte till den punkt där det skulle vara farligt. Så länge du inte rör vid maskinen när den är på, bör det inte vara något problem.

Vart i rummet bör jag ställa en bubbelmaskinen för bästa effekt?

För bästa effekt bör du placera din bubbelmaskin högt upp i rummet, till exempel på en bänk eller ett bord. Detta gör att bubblorna kan spridas över ett större område.

Hur ofta behöver jag starta igång bubbelmaskinen?

Du kan använda din bubbelmaskin så ofta du vill. Det beror helt på hur mycket bubblor du vill ha på ditt evenemang. Med en fjärrkontroll kan du enkelt styra när och hur länge maskinen ska producera bubblor.